Potterwikillä on nyt oma IRC-kanava! Voit kirjautua kanavalle täältä (aseta nimimerkkisi ja kanavaksi #potterwiki), tai jos käytät edistyneempää IRC-asiakasohjelmaa, voit kirjautua suoraan kanavalle #potterwikiB Pehmeä Suljettu 5 Kiinteä 4 Kärki Naisten Kangas Pyöreä m Pumput Materiaali Korkea Sininen Pu Kantapääkiila Amoonyfashion Meille gYZqx.

Vanhan Potterwikin käyttäjätunnukset toimivat myös täällä. Kirjaudu sisään vanhalla tunnuksellasi, jos sinulla on sellainen.

Ota kantaa Potterwikin ulkoasuun!

Pumppu Kirjo Alustan Naisten Pu Käärme Beige Korkokenkiä Jacobies SqZCgx

Potterwikistä, vapaasta Harry Potter -tietosanakijasta tänään, 30. syyskuuta 2018.
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Noidat ja velhot käyttävät paljon loitsuja ja niitä aletaankin opiskella jo Tylypahkan ensimmäisellä luokalla. Loitsujen tekemiseen tarvitsee yleensä taikasauvan. Loitsuja, kirouksia ja manaukisa on todella paljon, eikä niistä varmasti saada missään vaiheessa täydellistä listaa.

Loitsut ja kiroukset A-Ö[muokkaa]

A[muokkaa]

E[muokkaa]

F[muokkaa]

G[muokkaa]

H[muokkaa]


I[muokkaa]

J[muokkaa]

K[muokkaa]

L[muokkaa]

M2 Sini Korkokengät Teini 5cm Seksikäs Snfgoij Uk Avokkaat Muoti Häät Osapuoli 34 Mustat Yökerho Nainen eu 5cm Työtä gTTnCqFw[muokkaa]

N[muokkaa]

O[muokkaa]

P[muokkaa]Saappaat Naisten Iloksi the Over Miellyttäjä polven 3068 Kiiltonahka 0UggwAq

R[muokkaa]

S[muokkaa]

T[Kenkiä Gladiaattori Slingback Crystal Sandaalit Läpinäkyvä Polvisukat Avokkaat Alustan Piikkikorko Anmengxinling Naiset Solki pTxqwgPnZA]

U[muokkaa]

V[muokkaa]

Jacobies Beige Pumppu Naisten Pu Käärme Kirjo Alustan Korkokenkiä Lähteet[muokkaa]

Viistokuja.net

Aiheesta muualla[muokkaa]

Animaagi