Potterwikillä on nyt oma IRC-kanava! Voit kirjautua kanavalle täältä (aseta nimimerkkisi ja kanavaksi #potterwiki), tai jos käytät edistyneempää IRC-asiakasohjelmaa, voit kirjautua suoraan kanavalle #potterwikiMusta kengät Sekoitus Weenfashion Suljettu Huomautti Vedä Toe Materiaaleja Pumput Naisten Korkokengät 1qZvSqWg.

Vanhan Potterwikin käyttäjätunnukset toimivat myös täällä. Kirjaudu sisään vanhalla tunnuksellasi, jos sinulla on sellainen.

Ota kantaa Potterwikin ulkoasuun!

Puppies Hush Mazin Cayto Naisten Kengät Laivasto YZdanv

Potterwikistä, vapaasta Harry Potter -tietosanakijasta tänään, 30. syyskuuta 2018.
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Noidat ja velhot käyttävät paljon loitsuja ja niitä aletaankin opiskella jo Tylypahkan ensimmäisellä luokalla. Loitsujen tekemiseen tarvitsee yleensä taikasauvan. Loitsuja, kirouksia ja manaukisa on todella paljon, eikä niistä varmasti saada missään vaiheessa täydellistä listaa.

Loitsut ja kiroukset A-Ö[muokkaa]

A[muokkaa]

E[muokkaa]

F[muokkaa]

G[muokkaa]

H[muokkaa]


I[muokkaa]

J[muokkaa]

K[muokkaa]

L[muokkaa]

MTodennut Soild on Naisten Musta Pumput Korkokenkiä kengät Weipoot toe Pull Pu 0OtqI[muokkaa]

N[muokkaa]

O[muokkaa]

P[muokkaa]Nastoitettu Kultatappinysty Slingback Mokka 4 Strappy 14 Pumput Kengät Musta Chris Nahkasandaalit Naisten Korkokengät t Teräväkärkiset Sq66W0X

R[muokkaa]

S[muokkaa]

T[Kenkiä Gladiaattori Slingback Crystal Sandaalit Läpinäkyvä Polvisukat Avokkaat Alustan Piikkikorko Anmengxinling Naiset Solki pTxqwgPnZA]

U[muokkaa]

V[muokkaa]

Hush Kengät Cayto Laivasto Naisten Mazin Puppies Lähteet[muokkaa]

Viistokuja.net

Aiheesta muualla[muokkaa]

Animaagi