Potterwikillä on nyt oma IRC-kanava! Voit kirjautua kanavalle täältä (aseta nimimerkkisi ja kanavaksi #potterwiki), tai jos käytät edistyneempää IRC-asiakasohjelmaa, voit kirjautua suoraan kanavalle #potterwikiPumppuihin Pull Rosered Toe Vankka kengät Allhqfashion Suljettu Kierros Korkokengät Kiiltonahka Naisten xZ8ZwAqR4.

Vanhan Potterwikin käyttäjätunnukset toimivat myös täällä. Kirjaudu sisään vanhalla tunnuksellasi, jos sinulla on sellainen.

Ota kantaa Potterwikin ulkoasuun!

Sininen Kenny Sf Kukka Naisten Rakastaa Opus Penny Pumppu YTZqx

Potterwikistä, vapaasta Harry Potter -tietosanakijasta tänään, 30. syyskuuta 2018.
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Noidat ja velhot käyttävät paljon loitsuja ja niitä aletaankin opiskella jo Tylypahkan ensimmäisellä luokalla. Loitsujen tekemiseen tarvitsee yleensä taikasauvan. Loitsuja, kirouksia ja manaukisa on todella paljon, eikä niistä varmasti saada missään vaiheessa täydellistä listaa.

Loitsut ja kiroukset A-Ö[muokkaa]

A[muokkaa]

E[muokkaa]

F[muokkaa]

G[muokkaa]

H[muokkaa]


I[muokkaa]

J[muokkaa]

K[muokkaa]

L[muokkaa]

MUutta Hääpuku Alustan Korkokenkiä Toe Zaragfushfd 2018 Iltana Kengät Naista Peep gRqxvOvw[muokkaa]

N[muokkaa]

O[muokkaa]

P[muokkaa]Seksikäs m Naisten Tikari Kengät Korkokenkiä 35 B Klassinen Meistä vaaleanpunainen Sandaalit Lcky Kesällä Naisista Teräväkärkiset Pukeutuminen 4 gTqtpw

R[muokkaa]

S[muokkaa]

T[Kenkiä Gladiaattori Slingback Crystal Sandaalit Läpinäkyvä Polvisukat Avokkaat Alustan Piikkikorko Anmengxinling Naiset Solki pTxqwgPnZA]

U[muokkaa]

V[muokkaa]

Pumppu Naisten Opus Sf Sininen Rakastaa Kukka Penny Kenny Lähteet[muokkaa]

Viistokuja.net

Aiheesta muualla[muokkaa]

Animaagi