Potterwikillä on nyt oma IRC-kanava! Voit kirjautua kanavalle täältä (aseta nimimerkkisi ja kanavaksi #potterwiki), tai jos käytät edistyneempää IRC-asiakasohjelmaa, voit kirjautua suoraan kanavalle #potterwikieuroopassa Pituus Naisten Sandaalit Korkokengät Jalka 3cm 23 Ja Sandaalit 9 2inch Tulee Pohjantikka Kala Nainen T Kesällä Sininen Yksivärinen Avoin Suussa Aa8qa.

Vanhan Potterwikin käyttäjätunnukset toimivat myös täällä. Kirjaudu sisään vanhalla tunnuksellasi, jos sinulla on sellainen.

Ota kantaa Potterwikin ulkoasuun!

Puppies Hush Mazin Cayto Naisten Kengät Laivasto YZdanv

Potterwikistä, vapaasta Harry Potter -tietosanakijasta tänään, 30. syyskuuta 2018.
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Noidat ja velhot käyttävät paljon loitsuja ja niitä aletaankin opiskella jo Tylypahkan ensimmäisellä luokalla. Loitsujen tekemiseen tarvitsee yleensä taikasauvan. Loitsuja, kirouksia ja manaukisa on todella paljon, eikä niistä varmasti saada missään vaiheessa täydellistä listaa.

Loitsut ja kiroukset A-Ö[muokkaa]

A[muokkaa]

E[muokkaa]

F[muokkaa]

G[muokkaa]

H[muokkaa]


I[muokkaa]

J[muokkaa]

K[muokkaa]

L[muokkaa]

MKoko Iltamat Luistaa Teräväkärkiset Naisten Kengät Labiti Plus Kantapää Perus Korkokengät Tikari Pumput wxBH7qO[muokkaa]

N[muokkaa]

O[muokkaa]

P[muokkaa]Cdvintu 3 1 2 Alustan Pumput 6 Naiset Tuumaa Toe Kiiltonahkaa Sandaalit Korkokenkiä Tikari Peep Multi rqwnrTz

R[muokkaa]

S[muokkaa]

T[Kenkiä Gladiaattori Slingback Crystal Sandaalit Läpinäkyvä Polvisukat Avokkaat Alustan Piikkikorko Anmengxinling Naiset Solki pTxqwgPnZA]

U[muokkaa]

V[muokkaa]

Laivasto Mazin Kengät Hush Naisten Cayto Puppies Lähteet[muokkaa]

Viistokuja.net

Aiheesta muualla[muokkaa]

Animaagi