Potterwikillä on nyt oma IRC-kanava! Voit kirjautua kanavalle täältä (aseta nimimerkkisi ja kanavaksi #potterwiki), tai jos käytät edistyneempää IRC-asiakasohjelmaa, voit kirjautua suoraan kanavalle #potterwikiToe Käsityönä Crystal Peep Stiletto Minitoo Morsiusneito Iltamat Satiini Kengät Gymz726 Hihna Morsiamen Naisten Sivler Häät Korkokenkiä w4qwY1E.

Vanhan Potterwikin käyttäjätunnukset toimivat myös täällä. Kirjaudu sisään vanhalla tunnuksellasi, jos sinulla on sellainen.

Ota kantaa Potterwikin ulkoasuun!

Tossut Pleaser Pleaser Iloksi Naisten 609 Naisten POPqpX

Potterwikistä, vapaasta Harry Potter -tietosanakijasta tänään, 30. syyskuuta 2018.
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Noidat ja velhot käyttävät paljon loitsuja ja niitä aletaankin opiskella jo Tylypahkan ensimmäisellä luokalla. Loitsujen tekemiseen tarvitsee yleensä taikasauvan. Loitsuja, kirouksia ja manaukisa on todella paljon, eikä niistä varmasti saada missään vaiheessa täydellistä listaa.

Loitsut ja kiroukset A-Ö[muokkaa]

A[muokkaa]

E[muokkaa]

F[muokkaa]

G[muokkaa]

H[muokkaa]


I[muokkaa]

J[muokkaa]

K[muokkaa]

L[muokkaa]

MKuibu Matalan Toimisto Luistaa Pumput Klassinen Tyylikäs Viini Alkuun Stiletto Naiset Teräväkärkiset Muotitietoinen Korkokengät Kengät f0Uwrnfp4q[muokkaa]

N[muokkaa]

O[muokkaa]

P[muokkaa]Alban Peep Naisten Pic Korkokenkiä Vaahterasokeri Patenttia Toe Maksu Pumput Pu gqFPO5w

R[muokkaa]

S[muokkaa]

T[Kenkiä Gladiaattori Slingback Crystal Sandaalit Läpinäkyvä Polvisukat Avokkaat Alustan Piikkikorko Anmengxinling Naiset Solki pTxqwgPnZA]

U[muokkaa]

V[muokkaa]

609 Iloksi Pleaser Pleaser Naisten Tossut Naisten Lähteet[muokkaa]

Viistokuja.net

Aiheesta muualla[muokkaa]

Animaagi