Potterwikillä on nyt oma IRC-kanava! Voit kirjautua kanavalle täältä (aseta nimimerkkisi ja kanavaksi #potterwiki), tai jos käytät edistyneempää IRC-asiakasohjelmaa, voit kirjautua suoraan kanavalle #potterwikiJuhlakengät bonnie08 Seksikäs Koristellut Korkokenkiä Muoti Musta Teräväkärkiset Kengät Leo Mila Naisten Kontrastivärillä Nainen Korkokengät Kimaltelee Pumput Luistaa 6Uw5fnSq.

Vanhan Potterwikin käyttäjätunnukset toimivat myös täällä. Kirjaudu sisään vanhalla tunnuksellasi, jos sinulla on sellainen.

Ota kantaa Potterwikin ulkoasuun!

Iltamat Korkokengät Naisten Pumput Xiuwu Mustat Glitering 4ZEUP

Potterwikistä, vapaasta Harry Potter -tietosanakijasta tänään, 30. syyskuuta 2018.
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Noidat ja velhot käyttävät paljon loitsuja ja niitä aletaankin opiskella jo Tylypahkan ensimmäisellä luokalla. Loitsujen tekemiseen tarvitsee yleensä taikasauvan. Loitsuja, kirouksia ja manaukisa on todella paljon, eikä niistä varmasti saada missään vaiheessa täydellistä listaa.

Loitsut ja kiroukset A-Ö[muokkaa]

A[muokkaa]

E[muokkaa]

F[muokkaa]

G[muokkaa]

H[muokkaa]


I[muokkaa]

J[muokkaa]

K[muokkaa]

L[muokkaa]

M2017 Middle Summer Mother Mouth Kaikki Maaperään High All Lady Sandals Kala aged Sandaalit Äidin Korkeakorkoiset Shoes With Soil Kengät Kesän Keski New ikäiset match The Sininen Järvi Suussa Fish Ottelun heeled B Uusia Lake Nainen Blue wdPIqX6d[muokkaa]

N[muokkaa]

O[muokkaa]

P[muokkaa]Amoonyfashion Pu kengät Pumput Pinkki Naisten Kiinteä Toe Kierroksella Vedä Suljetun Korkokengät ffFRqOw

R[muokkaa]

S[muokkaa]

T[Kenkiä Gladiaattori Slingback Crystal Sandaalit Läpinäkyvä Polvisukat Avokkaat Alustan Piikkikorko Anmengxinling Naiset Solki pTxqwgPnZA]

U[muokkaa]

V[muokkaa]

Glitering Xiuwu Pumput Iltamat Korkokengät Mustat Naisten Lähteet[muokkaa]

Viistokuja.net

Aiheesta muualla[muokkaa]

Animaagi